De Rijk Magazijninrichting BV voor alle soorten opslag!

Kunststofbakken

Opruimen? Een makkie!
Voor het opslaan van iedere vorm van kleine zaken zijn er verschillende handige opbergsystemen, waaronder kunststofbakken  verkrijgbaar. De Rijk Magazijninrichting kan u inlichten over de vele en diverse mogelijkheden. Hier vindt u de voorbeelden magazijnbakken, onderdelenbakken, transport stapelbakken en nestbare kunststofbakken, dit zijn slechts enkele opties. Voor ons uitgebreide assortiment, zie onze webwinkel of stuur ons een e-mail.

Magazijnbakken
Onze magazijnbakken kunnen gestapeld en opgehangen worden. De magazijnbakken hebben een brede greepopening. Uitvoering: vervaardigd van onbreekbare milieuvriendelijke polypropyleen. De bakken zijn op voorraad leverbaar in de kleur blauw (levering af Zoetermeer) .

Onderdelenbakken
Deze onderdelenbakken kunnen naar keuze verdeeld worden met tussenschotten (kleur transparant). Uitvoering: Polystirol

Transportbakken
Magazijnbakken

Onderdelenbakken kunststofbakken

Onderdelenbakken

Transport stapelbakken
De transport stapelbakken zijn speciaal afgestemd op (Euro) pallets van 80 x 120 cm. Uitvoering: polyethyleen en onderling stapelbaar.

Nestbare kunststofbakken
Het systeem van nestbare kunststofbakken werkt als volgt: Lege bakken in en volle bakken op elkaar. De kunststofbakken zijn bestand tegen olie, benzine en vele zuren en logen. Ook zijn ze zeer geschikt voor levensmiddelen. Uitvoering: polyethyleen.
 

Transport stapelbakken
Transport stapelbakken

Nestbare kunststofbakken

Nestbare kunststofbakken