Breedvakstellingen / grootvakstellingen

Op zoek naar de oplossing voor grootverpakkingen? De Rijk Magazijninrichting biedt de uitkomst met breedvakstellingen die voldoen aan de Europese normen. Onze Epsi breedvakstellingen zijn zeer geschikt voor handmatige opslag van grote producten.

 

Wat is een breedvakstelling?

Breedvakstellingen worden ook wel grootvakstellingen genoemd. Een breedvakstelling kunt u gebruiken voor de opslag van zwaardere en grotere producten. Het voordeel van breedvakstellingen is dat ze in diverse afmetingen, kleuren en draagvermogens beschikbaar zijn. Dit maakt het eenvoudig in gebruik voor de opslag van diverse producten.

De Ideale opslag voor uw omvangrijke producten

De Epsi breedvakstellingen lenen zich uitstekend voor het opslaan van grootverpakkingen. Deze breedvakstellingen zijn geheel op maat te maken, afgestemd op uw beschikbare ruimte en af te stellen op de producten die u wilt opslaan. Ook heeft u de keuze uit verschillende profielen.

De opslagsystemen zijn op meerdere manieren zeer nuttig in gebruik. U heeft de mogelijkheid om er bakken, dozen, banden, kleding, kisten en dergelijke in op te slaan. De Epsi breedvakstelling is per 50 millimeter verstelbaar. Zodoende kunt u de tussenruimte afstemmen op uw producten.

Epsi breedvakstellingen = hoogwaardige kwaliteit

De Epsi breedvakstellingen vormen de perfecte oplossing tussen de palletstellingen en de legbordstellingen. De breedvakstellingen zijn bekend om hun hoge capaciteit en hoge kwaliteit. U heeft de keuze uit houten of metalen legborden. Ook de draagbalken zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De maximale capaciteit van de breedvakstelling is afhankelijk van de afmetingen en lopen dus zeer uiteen.

 

Verkrijgbaar in verschillende maten

De Epsi breedvakstelling wordt geleverd in diverse hoogtes, lengtes en dieptes.

 • Hoogte: De stellingen bieden we in de standaard hoogtes aan van 1000 millimeter tot en met 7500 millimeter met tussenstappen van 250 millimeter.

 • Lengte: De stellingen bieden we in de volgende standaard lengtes aan: 1000 millimeter, 1250 millimeter, 1500 millimeter, 1800 millimeter, 2000 millimeter, 2250 millimeter, 2500 millimeter, 2700 millimeter en 3000 millimeter.

 • Diepte: De stellingen bieden we in de volgende standaard dieptes aan: 400 millimeter, 500 millimeter, 600 millimeter, 700 millimeter, 800 millimeter, 900 millimeter, 1000 millimeter, 1100 millimeter en 1200 millimeter.

 

Specificaties breedvakstellingen
 • Geschikt voor de opslag van dozen en grootverpakkingen

 • Uitgebreide keuze aan liggers en beplatingsmogelijkheden

 • Diversiteit aan indelingen mogelijk

 • Jukken standaard in RAL 7024

 • Liggers standaard in RAL 7035

 • Eventueel leverbaar met accessoires

 • Flexibel en sterk systeem

 • Diverse andere RAL kleuren zijn mogelijk.

Het verschil tussen een breedvakstelling en een palletstelling

Breedvakstellingen en palletstellingen worden nog weleens door elkaar gehaald. Het verschil is vrij eenvoudig. Palletstellingen worden gebruikt om pallets met goederen op te slaan. Breedvakstellingen daarentegen zijn juist geschikt om grote losse producten in te stallen. Werkt u veel met pallets? Bekijk dan ook zeker onze palletstellingen.

Gebruikte breedvakstellingen

De Rijk Magazijninrichting levert ook gebruikte breedvakstellingen (grootvakstellingen). Dit materiaal is uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit. Uiteraard schelen gebruikte breedvakstellingen in de prijs. Bekijk onze huidige aanbod aan gebruikte breedvakstellingen.

Verschillende stellingen

U kunt bij De Rijk Magazijninrichting terecht voor verschillende soorten stellingen. Voor ieder product kunnen wij een geschikte stelling aanbevelen. Twijfelt u over welke stellingen het beste bij uw producten passen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met u mee. Andere type stellingen die wij aanbieden zijn:

Breedvakstellingen kopen

Bent u geïnteresseerd en overweegt u het om een breedvakstelling te kopen? Dan bent u bij De Rijk Magazijninrichting aan het juiste adres. We leveren snel en zorgen voor een gedegen advies en vakkundige montage. Heeft u nog vragen over de stellingen van De Rijk Magazijninrichting Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder. U kunt ons bereiken via info@derijkmag.nl of telefonisch op : +31 079 361 13 11