Scheidingswanden

Hoyez scheidingswanden voor uw kantoor, de maatoplossing in scheidingswanden voor het flexibel aanpassen van kantoorruimtes. Klik hier om direct informatie op te vragen over Hoyez scheidingswanden.

De Hoyez-scheidingswand is speciaal ontworpen om wanneer ook maar wenselijk aangepast te kunnen worden aan de ontwikkeling van uw bedrijf. Uw bedrijf groeit, het aantal personeelsleden neemt toe, de kantoren worden groepskantoren. Kortom: er is behoefte aan een andere inrichting. Flexibele scheidingswanden zijn dan hét antwoord op het probleem van herinrichting.

Het Hoyez-systeem maakt iedere wenselijke verandering mogelijk op elk gewenst moment. Daarbij heeft u veel keuzemogelijkheden. Het systeem van scheidingswanden bestaat uit een aantal componenten.

De basis is een aluminium railsysteem dat zowel voor de staanders als de liggers gebruikt wordt. De verbinding wordt razendsnel tot stand gebracht met een uitgekiend klem- en schroef-systeem. De rails zijn in drie basiskleuren leverbaar. In de rails worden plaatmaterialen bevestigd. Dat zijn sandwichpanelen met een isolerende binnenlaag. De afwerking daarvan kan in acht basiskleuren, of een willekeurige vinyl behang. (Schuif)deuren zijn leverbaar in systeemmateriaal, glas of vol hout. 
Scheidingswanden kantoorinrichtingHoyez scheidingswanden hebben een gecertificeerde geluidsisolatie tussen 39-41 dbA en zijn dus zeer geschikt voor kantoortoepassingen. Buiten plaatmateriaal behoort ook glas tot de mogelijkheden.

De aluminium scheidingswand van Hoyez versterkt het imago van uw bedrijf, en laat u vrij in het creëren van kantoorruimte die overeenkomt met uw eigen identiteit.

Natuurlijk wilt u graag vooraf een beeld hebben van hoe de nieuwe kantoorindeling eruit zou kunnen zien. Dat kan in een handomdraai. Naar aanleiding van een vrijblijvend, verkennend bezoek waarin u aangeeft wat uw wensen zijn, maakt de Rijk Magazijninrichting BV via een CAD-systeem in de computer een 3D-impressie, met daarbij een prijsindicatie. De plattegrond, het 3D-model en de prijsindicatie krijgt u toegestuurd, zodat u in alle rust de voor u passende mogelijkheden kunt overdenken.

Het plaatsen van de scheidingswanden voeren wij vervolgens ook voor u uit.

Is uw interesse gewekt voor de plaatsing van scheidingswanden, maar wilt u eerst kennismaken met de scheidingswanden van Hoyez in een bestaande werkomgeving? Bel of e-mail ons voor een afspraak, kunnen we samen bepalen wat de mogelijkheden zijn.


Klik hier voor onze brochure.

Meer informatie over Hoyez: zie www.hoyez.com


Kantoorschermen
Praktische scheiding van ruimten met opberg en presentatiemogelijkheden. Het kantoorscherm heeft een stevige 19 mm. dikke kern. De met staal versterkte pootgaten zorgen voor een toegevoegde stabiliteit en stevigheid. Het frame bestaat uit een 22 mm. brede aluminium lijst. De geluidsabsorberende schermen zijn aan beide zijden voorzien van een melaminelaag, dus dubbelzijdig bruikbaar

scheidingswanden

Tevens leverbaar in een vlamvertragende uitvoering. (aan beide zijden voorzien van een 6 mm. dikke vlamvertragende foamlaag)
De geluidsabsorberende schermen zijn akoestisch getest volgens de normen NF en ISO11-654. Het resultaat is een NIC (noise insulation class) classificatie 21. Uitgebreid testrapport beschikbaar.

scheidingswanden

Doorzichtschermen
Boven-, half- of voldoorzicht schermen zijn beschikbaar in brons, kleurloos of opaal  3mm. dik acrylglas.
Bovendoorzicht delen zijn 358, 785, of 1585mm. hoog. Bij elk scherm worden niet alleen de tweezijdige kunststof koppelstrook, maar ook de bijbehorende set poten MVP 300, L-poten of stelvoetjes gratis meegeleverd. Eventuele stabilisatievoetjes dienen apart besteld te worden.

Accessoires
Tegen een meerprijs kunnen wij diverse accessoires leveren zoals ophanghaken en legborden. Tevens kunnen wij met dit systeem ook een balie voor u samenstellen.

scheidingswanden              scheidingswanden

Is uw interesse gewekt voor het plaatsen van kantoorschermen? U wilt advies opmaat?
Bel of e-mail ons voor een afspraak, dan kunnen we samen bepalen wat de mogelijkheden zijn.