Tussenvloeren / entresols

De Rijk Magazijninrichting BV ontwerpt, berekent en levert ALLDECK tussenvloeren (ook wel entresols) op maat vanaf enkele tientallen tot duizenden vierkante meters per project.

Op deze pagina:

 

Alldeck tussenvloeren kunnen uw magazijn en/of werkoppervlakten verdubbelen of zelfs verdrievoudigen. Daarmee boekt u een enorme ruimtewinst zonder ingrijpend te hoeven verbouwen. Onze jarenlange ervaring en innovatie staat borg voor een topproduct tegen een concurrerende prijs. U zet gegarandeerd uw ruimtewinst om in geldwinst.

Meteen informatie over onze tussenvloeren? Neem contact op met ons!

Trap tussenvloeren magazijninrichting

Trap entresols magazijninrichting

Maatwerk
Constructie tussenvloeren en entresolsDe staalconstructie van de tussenvloer wordt naar uw eisen en wensen op maat vervaardigd. Wij zijn niet, zoals anderen, afhankelijk van een bepaald gatenpatroon in de liggers. Hierdoor zijn wij in staat maatwerk te leveren in de lengte, breedte en hoogte. Ook gebruiken wij geen koudgewalste hoofdliggers. Wij gebruiken speciale I-vormige hoofdliggers. Die zijn in 71 hoogteafmetingen tussen 13 en 90 cm. leverbaar. Er is dus voor iedere situatie en overspanning tot ca. 12 meter een oplossing. Dit betekent dus minder kolommen, dus meer bewegingsvrijheid. ALLDECK tussenvloeren kunnen elk draagvermogen aan, dat in de praktijk beperkt wordt door het draagvermogen van uw (beton)vloer. Al onze constructies worden berekend volgens de TGB1990, NEN 6702, NEN 6770 en NEN 6771.

Veiligheid
Overigens hebben we ook aan de veiligheid van onze tussenvloeren gedacht. We hebben speciale kolombeschermers, waardoor heftrucks de kolommen niet kunnen beschadigen. Ook aan de veiligheid van medewerkers is gedacht. We hebben een veilige opzetplaats voor pallets ontwikkeld (zie hieronder). Deze werkt even simpel als doeltreffend. De wipconstructie schermt de opzetplaats op de tussenvloer af. Dat gebeurt afwisselend aan de opzet en afhaalkant, waardoor er altijd een barrière is tussen de medewerkers en de vloeropening. Veel doeltreffender dan de nu veel toegepaste schuifhekken of kettingen, die meestal toch open blijven staan, met alle gevolgen van dien.

Voorbeeld wipconstructie tussenvloeren magazijninrichting

Voorbeeld wipconstructie entresols magazijninrichting

FLIP PlatformsFLIP platform
Het FLIP Platform verdubbelt werkelijk uw vloeroppervlakte. De kracht van dit ontwerp maakt het mogelijk om in een recordtijd het optimale platform te ontwerpen, dat aansluit op uw afmetingen en benodigdheden. De flexibiliteit van ons systeem maakt een oneindig aantal aanpassingen mogelijk om een oplossing te bieden voor uw speciale benodigdheden en sluit perfect aan op uw reeds bestaande installaties.

  • Draagvermogen van 250 tot 750 kg/m²
  • Overbruggingen tot 6 meter
  • Het robuuste karakter van het FLIP Platform is te danken aan het unieke design

 

Onderdelen

  • Kolom met gelaste voetplaten
  • Draagbalken
  • Dwarsbalken
  • Eventueel te leveren met trap 38/45 met of zonder bordes
  • Balustrade
  • Kruisschoren
  • Spaanplaat-, gaaspaneelbedekking

 

Standaardkleur is RAL 5015 blauw
Eventueel te leveren in andere kleuren.

RAL-kleuren